pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia Miriano toskańska radość gotowania

Autor książki:

Miriano Baldacci

Dane szczegółowe:
Wydawca: Baobab
Rok wyd.: 2006
Oprawa: twarda
Ilość stron: 148 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788389642233
ISBN: 83-8964-223-9
Data: 2009-02-10
pozycja niedostępna

Opis książki:

Autor od trzydziestu lat pracuje jako kucharz, z tego pięć w Polsce. Wykadowca szkoły gastronomicznej Instituto Tecnico Manager di Hotel w Livorno we Włoszech. Legitymuje się dyplomem Manipolotore di Pesci e Carni. Specjalista od spraw przygotowania ryb i mięs z sygnaturą wybitnego kucharza Scotto Divetta Raffaele.

Książka "Kuchnia Miriano toskańska radość gotowania" - Miriano Baldacci - oprawa twarda - Wydawnictwo Baobab. Książka posiada 148 stron i została wydana w 2006 r.