Tytuł książki:
Kuchnia japońska. Najważniejsze składniki i 200 oryginalnych przepisów
Autor książki:
Kimiko Barber
| Dane szczegółowe: | |
| Wydawca: | Fu Kang |
| Rok wyd.: | 2009 |
| Oprawa: | miękka |
| Ilość stron: | 240 s. |
| Wymiar: | 200x260 mm |
| EAN: | 9788324517596 |
| ISBN: | 978-83-245-1759-6 |
| Data: | 2009-05-15 |
Cena wydawcy: 49.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Kuchnia japońska to fascynująca i zachwycająca wizualnie próba wniknięcia w świat japońskiej sztuki kulinarnej. Kiniko Barber prezentuje w niej 100 składników i 200 przepisów. Opowiada również o historii kuchni japońskiej, jej smakach, zastosowaniu rozmaitych produktów i ich właściwościach zdrowotnych. Obala mit, że gotowanie po japońsku jest trudne.
Książka "Kuchnia japońska. Najważniejsze składniki i 200 oryginalnych przepisów" - Kimiko Barber - oprawa miękka - Wydawnictwo Fu Kang. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2009 r.