pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia domowa. Gotowanie krok po kroku

Autor książki:

Birgitta Rasmusson

Grzyby - jadalne, trujące - zbieranie grzybów
Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2012
Oprawa: twarda
Ilość stron: 752 s.
Wymiar: 175x245 mm
EAN: 9788375444292
ISBN: 978-83-7544-429-2
Data: 2012-10-12
Cena wydawcy: 80.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Niezwykły poradnik zawierający 1500 przepisów na potrawy z kasz ziemniaków ryżu i makaronu warzyw i grzybów owoców morza i ryb mięsa i podrobów na dania główne zupy desery sałatki sosy napoje zimne i gorące... Wśród nich przepisy na potrawy szybkie i łatwe oraz takie którym trzeba poświęcić więcej czasu i uwagi. Obszerne wprowadzenie omawiające podstawy zdrowego gotowania oraz liczne porady dotyczące doboru odpowiedniego sprzętu kuchennego sposobu sprawiania ryb dzielenia drobiu i tusz zwierzęcych czy grillowania w woku. Zaletę stanowią liczne zdjęcia objaśniające kolejne czynności krok po kroku.

Książka "Kuchnia domowa. Gotowanie krok po kroku" - Birgitta Rasmusson - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 752 stron i została wydana w 2012 r.