pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kotlety, zrazy i sznycle. Sprawdzone przepisy

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2012
Oprawa: twarda
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 170x220 mm
EAN: 9788377071113
ISBN: 978-83-7707-111-3
Data: 2012-02-07
pozycja niedostępna

Opis książki:

Proponujemy całą gamę przepisów na smakowite kotlety, zrazy i sznycle z różnych rodzajów mięsa - wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a nawet jagnięciny.

Znajdziesz tu receptury m.in. na klasyczne schabowe w chrupiącej panierce, amerykańskie hamburgery, zrazy zawijane w sosie grzybowym, kotlety mielone z orzechami, słodko-ostre sznycle z karkówki, de volaille z krewetkami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, befsztyki z sosem cebulowo-jabłkowym.

Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny obiad, jak i wykwintne pomysły, idealne na uroczyste spotkanie przy stole.

Książka "Kotlety, zrazy i sznycle. Sprawdzone przepisy" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2012 r.