pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
Książki »
»
Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Tytuł książki:

Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan

Autor książki:

Marta Dymek

Dane szczegółowe:
Wydawca: Dwie Siostry
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 282 s.
Wymiar: 170x215 mm
EAN: 9788363696351
ISBN: 978-83-6369-635-1
Data: 2017-04-14
32.67  49.90  17.23 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 3-5 dni

Pierwsza książka kucharska twórczyni "Jadłonomii" - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek - znanej z programu "Dzień Dobry TVN" autorki "Jadłonomii", najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Książka "Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan" - Marta Dymek - oprawa miękka - Wydawnictwo Dwie Siostry. Książka posiada 282 stron i została wydana w 2017 r. Cena 32.67 zł. Zapraszamy na zakupy!

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
Marta Dymek - autor m.in.:
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Smakoterapia 2 - okładka książki

Smakoterapia 2

Iwona Zasuwa
Produkty podobne:
Trufla. Same dobre rzeczy - okładka książki

Trufla. Same dobre rzeczy

Patrycja Dolecka
Kapłony i szczeżuje. Opowieść o - okładka książki

Kapłony i szczeżuje. Opowieść o zapomnianej kuchni...

Magdalena Kasprzyk-Chevriaux, Jarosław Dumanowski