pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Grill. Potrawy z rusztu i ogniska

Autor książki:

Maciej Kuroń

Dane szczegółowe:
Wydawca: Jacek Santorski
Rok wyd.: 2005
Oprawa: miękka
Ilość stron: 240 s.
Wymiar: 240x220 mm
EAN: 9788360207017
ISBN: 83-60207-01-1
Data: 2006-11-13
Cena wydawcy: 44.91 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Maciej Kuroń, nadworny kucharz Rzeczpospolitej, autor fundamentalnej i arcyciekawej Kuchni polskiej. Kuchni Rzeczypospolitej Wielu Narodów postanowił nam tym razem opowiedzieć o potrawach z grilla i rusztu. Trzeba przyznać, że zrobił to jak zwykle ciekawie i smacznie. Drogi czytelniku, w tej wyjątkowej książce znajdziesz przepisy na potrawy z rusztu i grilla na każdą okazję, dowiesz się też paru istotnych rzeczy o tym, jaki grill jest najlepszy, jaki powinien mieć kształt i rozmiar rusztów, a jaki opał gwarantuje nam właściwy smak potrawy. Z tą książką każdy wyjazd na jezioro, piknik czy nawet ogrodowe barbecue znajdzie cudowną oprawę, i tylko od ciebie będzie zależało czym zadziwisz i oczarujesz swoich gości. Osoba Macieja Kuronia stanowi najlepszą rękojmię, że książka jaką państwo macie w ręku nie tylko zawiera przepisy, że palce lizać, ale jest także najlepszą książką o potrawach z grilla i rusztu na polskim rynku.

Książka "Grill. Potrawy z rusztu i ogniska" - Maciej Kuroń - oprawa miękka - Wydawnictwo Jacek Santorski. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2005 r.