pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Gotowanie na parze. Mięso i ryby

Autor książki:

Mirek Drewniak

Dane szczegółowe:
Wydawca: DRAGON
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 32 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788361582700
ISBN: 978-83-6158-270-0
Data: 2010-05-13
pozycja niedostępna

Opis książki:

Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.

Książka "Gotowanie na parze. Mięso i ryby" - Mirek Drewniak - oprawa miękka - Wydawnictwo DRAGON. Książka posiada 32 stron i została wydana w 2010 r.