pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Europejski rynek cukru w warunkach globalizacji

Autor książki:

Anna Budzyńska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Uniwersytet Marii Curie - Skłodowskiej
Rok wyd.: 2021
Oprawa: miękka
Ilość stron: 204 s.
Wymiar: 240x170 mm
EAN: 9788322794395
ISBN: 978-83-2279-439-5
Data: 2021-03-02
26.16 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis książki:

Uważam, że przedstawione opracowanie stanowi wartościową pozycję, która ma potencja, aby wzbogacić polski dorobek dotyczący tego ważnego rynku. Autorka porusza w pracy sprawy ważne i dotąd nieczęsto analizowane w kontekście rynku cukru, takie jak: konkurencyjność, międzynarodowa krajowych i unijnych producentów, procesy globalizacyjne i ich wypłw na ten rynek, zmiany w strukturze światowej produkcji i in.
- z recenzji dr hab. Agaty Malak-Rawlikowskiej, SGGW

Książka "Europejski rynek cukru w warunkach globalizacji" - Anna Budzyńska - oprawa miękka - Wydawnictwo Uniwersytet Marii Curie - Skłodowskiej. Książka posiada 204 stron i została wydana w 2021 r. Cena 26.16 zł. Zapraszamy na zakupy!