pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Domowy wyrób serów

Autor książki:

Ricki Carroll

Dane szczegółowe:
Wydawca: RM
Rok wyd.: 2020
Oprawa: miękka
Ilość stron: 272 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788381513821
ISBN: 978-83-8151-382-1
Data: 2020-06-15
Cena wydawcy: 29.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Witajcie w świecie serów!
Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków
Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia.

Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym - jak pewnie stawiać pierwsze kroki.

?W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.? San Francisco Examiner

Książka "Domowy wyrób serów" - Ricki Carroll - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 272 stron i została wydana w 2020 r.