pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Domowe sery, masło i jogurt

Autor książki:

Zbigniew Prokopczuk

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 145x206 mm
EAN: 9788377070437
ISBN: 978-83-7707-043-7
Data: 2011-02-10
Cena wydawcy: 19.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Przekonaj się, że domowy wyrób nabiału może stać się pasjonującym hobby ! W niniejszej książce znajdziesz receptury nie tylko na wyborne sery miękkie (np. mozarellę czy ricottę), ale także na smakowite sery twarde i półtwarde (np. goudę czy parmezan) oraz na masło i napoje mleczne.
Wszystkie specjały niewątpliwie zachwycą smakiem domowników oraz gości.
Dzięki tej publikacji wyrabianie serów, masła czy kefiru stanie się naprawdę proste, nawet dla osób niemających doświadczenia w tej dziedzinie.

Książka "Domowe sery, masło i jogurt" - Zbigniew Prokopczuk - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2011 r.