pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Domowe pyszności - łatwe do zrobienia. Kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet

Autor książki:

Cosima Bellersen Qurini

Dane szczegółowe:
Wydawca: DELTA W-Z
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788371758621
ISBN: 978-83-7175-862-1
Data: 2015-11-27
Cena wydawcy: 30.45 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Odkrywamy na nowo proces fermentacji: własnoręczny wyrób kiszonej kapusty, kimchi, miso, ketchupu, sera i szynki, a także warzenie piwa i pieczenie chleba są bardzo proste dzięki maleńkim pomocnikom: bakteriom i drożdżom.

Fermentacja jest pradawną metodą, umożliwiającą wyrób i konserwowanie wielu artykułów żywnościowych. Powstałe produkty spożywcze są zdrowe i lekkostrawne, regulują trawienie, wzmacniają układ odpornościowy, a przede wszystkim - mają niezrównany smak! Przekonajmy się sami i dajmy zainspirować ponad 250 przepisom na smaczne produkty!

Książka "Domowe pyszności - łatwe do zrobienia. Kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet" - Cosima Bellersen Qurini - oprawa miękka - Wydawnictwo DELTA W-Z. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2015 r.