pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
Księgarnia »
Książki »
»
Dobra kuchnia. Gotowanie w kombiwarze
książka:

Dobra kuchnia. Gotowanie w kombiwarze

Dane szczegółowe:
Wydawca: DRAGON
Rok wyd.: 2015
Oprawa: twarda
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 9788378870760
ISBN: 978-83-7887-076-0
Data: 2015-03-10
4.84 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Dobra kuchnia. Gotowanie w kombiwarze - Grzegorz Drużbański - opis książki:

W obecnych czasach, naznaczonych chorobami cywilizacyjnymi i oraz większym skażeniem środowiska, coraz więcej osób stara się przestrzegać zasad zdrowego trybu życia. Ważną ich częścią jest odpowiednie żywienie. Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych. Trudno je przyrządzać tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania na parze i w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych przysmaków.

Książka „Dobra kuchnia. Gotowanie w kombiwarze” - oprawa twarda - Wydawnictwo DRAGON.

Książka posiada 64 stron i została wydana w 2015 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Dobra kuchnia. Gotowanie w kombiwarze"
Produkty podobne:
Wege energia - okładka książki
Wege energia Katarzyna Gubała
Kuchnia ajurwedyjska według czterech - okładka książki
Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku Markus Durst, Doris Iding, Johanna Wafler