pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Dobra kuchnia. Gotowanie w kombiwarze

Autor książki:

Grzegorz Drużbański

Dane szczegółowe:
Wydawca: DRAGON
Rok wyd.: 2015
Oprawa: twarda
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 9788378870760
ISBN: 978-83-7887-076-0
Data: 2015-03-10
Cena wydawcy: 10.70 złpozycja niedostępna

Opis książki:

W obecnych czasach, naznaczonych chorobami cywilizacyjnymi i oraz większym skażeniem środowiska, coraz więcej osób stara się przestrzegać zasad zdrowego trybu życia. Ważną ich częścią jest odpowiednie żywienie. Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych. Trudno je przyrządzać tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania na parze i w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych przysmaków.

Książka "Dobra kuchnia. Gotowanie w kombiwarze" - Grzegorz Drużbański - oprawa twarda - Wydawnictwo DRAGON. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2015 r.