pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Grzegorz Drużbański

Grzegorz Drużbański - autor


okładka książki - Dobra kuchnia. Gotowanie w kombiwarze
Grzegorz Drużbański

Dobra kuchnia. Gotowanie w kombiwarze

Książka. Wydawnictwo: DRAGON ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2015; Oprawa: twarda;
W obecnych czasach, naznaczonych chorobami cywilizacyjnymi i oraz większym skażeniem środowiska, coraz więcej osób stara się przestrzegać zasad zdrowego trybu życia. Ważną ich częścią jest odpowiednie żywienie. Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw...
pozycja niedostępna

okładka książki - Polska kuchnia na co dzień. Zdrowo i smacznie. Seria: Pokaż się z dobrej kuchni
Mirek Drewniak, Grzegorz Drużbański, Jolanta Bąk

Polska kuchnia na co dzień. Zdrowo i smacznie. Seria: Pokaż się z dobrej kuchni

Książka. Wydawnictwo: DRAGON ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2010; Oprawa: twarda;
Książka zawiera przepisy na tradycyjne dania przygotowywane nowoczesnymi, a przede wszystkim zdrowymi metodami gotowania przez parowanie oraz z użyciem kombiwaru. Zgromadzono tu pomysły na pełne witamin sałatki i surówki, zdrowe dania...
pozycja niedostępna

okładka książki - Sałatki
Grzegorz Drużbański, Andrzej Fiedoruk

Sałatki

Książka. Wydawnictwo: DRAGON ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2012; Oprawa: twarda;
Niezwykła popularność sałatek to zasługa ich uniwersalności. Mogą stanowić samodzielne, pełnowartościowe danie, przystawkę, dodatek do głównej potrawy lub deser. Są smaczne, kolorowe, apetyczne i zdrowe, a ich różnorodność zależy od...
pozycja niedostępna

okładka książki - Dania z truskawkami
Iwona Czarnkowska, Grzegorz Drużbański, Jolanta Bąk

Dania z truskawkami

Książka. Wydawnictwo: DRAGON ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Kiedy w XVIII wieku w Europie skrzyżowano pochodzącą ze wschodnich obszarów Ameryki Północnej poziomkę wirginijską z południowo amerykańską poziomką chilijską, nikt zapewne nie przypuszczał, jak zawrotną karierę zrobi nowy owoc. Truskawki...
pozycja niedostępna

okładka książki - Gotowanie na parze
Grzegorz Drużbański

Gotowanie na parze

Książka. Wydawnictwo: DRAGON ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Jak pokazują ostatnie lata, gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metodą przyrządzania posiłków. Na przekor stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej...
pozycja niedostępna