pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Delikatne pieczenie metodą 80 stopni. Najlepsze przepisy

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olesiejuk
Rok wyd.: 2010
Oprawa: twarda
Ilość stron: 208 s.
Wymiar: 195x265 mm
EAN: 9788376269788
ISBN: 978-83-7626-978-8
Data: 2010-05-12
Cena wydawcy: 34.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Gotowanie bez stresu, a następnie delektowanie się wyborną pieczenią czy doskonale wypieczonym stekiem – oto, co można osiągnąć dzięki metodzie przyrządzania mięs w niskich temperaturach.
Dzięki tej metodzie pieczeń powoli dochodzi w piekarniku, bez ryzyka przypalenia czy wyschnięcia. Może również poleżeń w nim nieco dłużej, nie tracąc soczystości.
Dla wszystkich entuzjastów delikatnie przyrządzonych mięs, jak i dla tych którzy swoją przygodę z metodą pieczenia w temperaturze 80 stopni pragną dopiero rozpocząć, zebraliśmy mnóstwo nowych przepisów na duże i małe dania.
Wszystkie przepisy są rekomendowane przez Dr. Oetkera, a opracowano je w taki sposób, że przygotowane według nich potrawy muszą się udać

Książka "Delikatne pieczenie metodą 80 stopni. Najlepsze przepisy" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 208 stron i została wydana w 2010 r.