pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
Księgarnia »
Książki »
»
Czekolada. Szkoła gotowania krok po kroku
książka:

Czekolada. Szkoła gotowania krok po kroku

Dane szczegółowe:
Wydawca: Jedność
Rok wyd.: 2018
Oprawa: Miękka ze skrzydełka
Ilość stron: 256 s.
EAN: 9788379714322
ISBN: 978-83-7971-432-2
Data: 2018-05-11
13.22  35.00  21.78 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Czekolada. Szkoła gotowania krok po kroku - Francesca Badi, Omar Busi - opis książki:

Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady.

Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki profesjonalnego wytwarzania i dekorowania deserów "czekoladowych", którym trudno się oprzeć.

Odbiorcy
- wszyscy, którzy uwielbiają smak czekolady i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania "czekoladowych" deserów
- osoby, które chcą poznać przepisy na musy, praliny oraz ciasta na bazie czekolady
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki czekoladnictwa
- można łatwo nauczyć się wytwarzania czekolady od samych mistrzów
- poradnik zawiera mnóstwo wskazówek niezbędnych do obróbki czekolady w wielu wariantach
- w książce znajdują się przepisy na musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady
- dzięki tej apetycznej lekturze można poznać techniki nieodzowne do wydobycia tego, co najlepsze z czekolady

Książka „Czekolada. Szkoła gotowania krok po kroku” - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo Jedność.

Książka posiada 256 stron i została wydana w 2018 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Czekolada. Szkoła gotowania krok po kroku"
Francesca Badi, Omar Busi - autor m.in.:
Produkty podobne: