| Dane szczegółowe: | |
| Wydawca: | Fu Kang |
| Rok wyd.: | 2009 |
| Oprawa: | miękka |
| Ilość stron: | 144 s. |
| Wymiar: | 205x220 mm |
| EAN: | 9788324517503 |
| ISBN: | 978-83-245-1750-3 |
| Data: | 2009-05-15 |
Opis książki:
Najnowsze badania na temat cholesterolu i żywienia. Rady dotyczące właściwego odżywiania się, gotowania oraz racjonalnych zakupów. To książka dla smakoszy, którzy uwielbiają dobre jedzenie, ale troszczą się także o swoje zdrowie i dbają o właściwy poziom cholesterolu. Znajdą w niej ponad 100 wspaniałych przepisów opracowanych przez wyjątkowy duet - mistrza kuchni Daniela Grena oraz dietetyczkę Catherine Collins. Dania, które przypadną do gustu całej rodzinie, zaspokoją apetyt i będą rozkoszą dla podniebienia, ale przede wszystkim obniżą poziom cholesterolu! Książka pomaga dbać o zdrowie i jak najdłużej cieszyć się witalnością.
Książka "Zdrowe potrawy obniżające cholesterol" - Daniel Green - oprawa miękka - Wydawnictwo Fu Kang. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2009 r.