pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Zdrowe gotowanie w kombiwarze i parowarze

Autor książki:

Georg Ferencsin

Dane szczegółowe:
Wydawca: RM
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 233x237 mm
EAN: 9788377733769
ISBN: 978-83-7773-376-9
Data: 2015-03-11
Cena wydawcy: 19.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Delikatne i zdrowe gotowanie na parze.

W książce pokazano, w jaki sposób za pomocą jednego urządzenia, parowaru lub kombiwaru, które zdobywają swoje miejsce we współczesnej kuchni, zdrowo i szybko przygotować pełnowartościowy posiłek. Zawiera liczne przepisy, dzięki którym można przygotować mnóstwo potraw. Wszystkie niewielkim nakładem pracy i bez szczególnych umiejętności kulinarnych, co dowodzi, jak bardzo wszechstronna jest ta metoda gotowania.

W książce znajdziemy m.in.: informacje o zasadach użytkowania parowaru i kombiwaru, podstawy wiedzy o gotowaniu za pomocą pary wodnej i/lub gorącego powietrza, wiele wyjątkowych i wypróbowanych przepisów (także wykonywanych metodą obróbki w niskiej temperaturze).

Zaproponowane w książce przepisy są praktyczne - opisane w taki sposób, by można je było zrealizować we wszystkich powszechnie używanych na rynku urządzeniach. Dodatkowo podane są porady żywieniowe dietetyka oraz wskazówki i porady kucharza profesjonalisty.

Dzięki tej książce przygotujesz pełnowartościowe i kompletne menu nawet dla dużej liczby gości lub domowników. Szybko i bez stresu zabłyśniesz przygotowaniem nowego dania - począwszy od wyrafinowanych przekąsek, przez delikatne zupy, pyszne sałatki, smakowite ryby i potrawy mięsne, po słodkie desery.

Książka "Zdrowe gotowanie w kombiwarze i parowarze" - Georg Ferencsin - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2015 r.