pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Zarządzanie jakością żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: Difin
Rok wyd.: 2011
Oprawa: miękka
Ilość stron: 390 s.
Wymiar: 160x230 mm
EAN: 9788376415048
ISBN: 978-83-7641-504-8
Data: 2011-10-10
Cena wydawcy: 59.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa. Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.

Książka "Zarządzanie jakością żywności" - Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska - oprawa miękka - Wydawnictwo Difin. Książka posiada 390 stron i została wydana w 2011 r.