pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Zapiekanki, tarty, omlety, frittaty

Autor książki:

Marta Krawczyk

Dane szczegółowe:
Wydawca: SBM
Rok wyd.: 2014
Oprawa: twarda
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788378453703
ISBN: 978-83-7845-370-3
Data: 2014-01-28
pozycja niedostępna

Opis książki:

Coraz częściej chcemy, by w naszym menu gościły potrawy tanie, szybkie w przygotowaniu, a przy tym smaczne. Tarty, zapiekanki, omlety i frittaty spełniają te wymagania i dzięki temu zyskują na popularności. Można je serwować na śniadanie, obiad, podwieczorek lub kolację, a największą zaletą tych dań jest możliwość przyrządzania ich z rozmaitych składników. Zapiekanki z warzywami, tarty na słodko, omlety z serem oraz wyśmienite frittaty z mięsem lub rybami to tylko niektóre z proponowanych w książce dań.

Książka "Zapiekanki, tarty, omlety, frittaty" - Marta Krawczyk - oprawa twarda - Wydawnictwo SBM. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2014 r.