pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Zapiekane mięsa, warzywa i sery

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2012
Oprawa: twarda
Ilość stron: 176 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788377071298
ISBN: 978-83-7707-129-8
Data: 2012-04-10
Cena wydawcy: 21.53 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Każdy przyzna, że potrawy zapieczone w piekarniku są po prostu pyszne.

W tej książce prezentujemy przepisy na zapiekane mięsa, warzywa i sery. Znajdują się tu pomysły na specjały pochodzące spoza Polski, np. pomidory po prowansalsku czy włoskie lasagne i cannelloni, ale także na swojskie dania z ziemniaków i kiszonej kapusty.

Przedstawiamy propozycje na codzienne posiłki - np. zapiekankę ziemniaczano-pieczarkową - oraz na specjalne okazje - np. roladki z cukinii z mięsem. Wśród bogactwa naszej kulinarnej propozycji każdy z pewnością znajdzie to, co lubi najbardziej.

Książka "Zapiekane mięsa, warzywa i sery" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 176 stron i została wydana w 2012 r.