pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Warzywa. Podstawy gotowania

Dane szczegółowe:
Wydawca: KDC
Rok wyd.: 2010
Oprawa: twarda
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 164x220 mm
EAN: 9788325802592
ISBN: 978-83-2580-259-2
Data: 2010-08-09
pozycja niedostępna

Opis książki:

Sałatki przystawki surówki zupy i dania jednogarnkowe potrawy z patelni nadziewane i z piekarnika. Wszystko o zakupie duszeniu blanszowaniu parowaniu smażeniu zapiekaniu i grillowaniu warzyw. Już wkrótce na Twoim stole zagoszczą takie przysmaki jak kolorowe szaszłyki warzywne sałatka chłopska nadziewana cukinia oraz zupa dyniowa z curry i migdałami.

Książka "Warzywa. Podstawy gotowania" - oprawa twarda - Wydawnictwo KDC. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2010 r.