pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

W piekarni Pięciu Przemian. Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski

Autor książki:

Anna Czelej

Dane szczegółowe:
Wydawca: Illuminatio
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 192 s.
Wymiar: 141x206 mm
EAN: 9788365170026
ISBN: 978-83-6517-002-6
Data: 2015-05-28
Cena wydawcy: 34.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.

Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.

Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu, sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo.

Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!

Książka "W piekarni Pięciu Przemian. Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski" - Anna Czelej - oprawa miękka - Wydawnictwo Illuminatio. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2015 r.