pokaz koszyk
tylko: autor tytuł  24h
»
»
»
Sosy i pasty. W kuchni
książka:

Sosy i pasty. W kuchni

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olesiejuk
Rok wyd.: 2012
Oprawa: miękka
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 190x235 mm
EAN: 9788378447795
ISBN: 978-83-7844-779-5
Data: 2012-06-19
Cena wydawcy: 6.99 złpozycja niedostępna

Sosy i pasty. W kuchni - Franca Feslikenian - opis książki:

Sosy i pasty ubarwią codzienne dania wzbogacą nowymi smakami twoją kuchnię. Seria książek kulinarnych W kuchni to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych jak kuchnia włoska indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów jak jajka wołowina drób ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw a więc na dania z piekarnika ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.

Książka „Sosy i pasty. W kuchni” - oprawa miękka - Wydawnictwo Olesiejuk.

Książka posiada 64 stron i została wydana w 2012 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Sosy i pasty. W kuchni"