pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Sekrety kuchni Tex-Mex. W kuchni

Autor książki:

Annalisa Strada

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olesiejuk
Rok wyd.: 2012
Oprawa: miękka
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 190x235 mm
EAN: 9788375127065
ISBN: 978-83-7512-706-5
Data: 2012-06-19
Cena wydawcy: 6.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Smaczne przekąski i dania główne - mięsne rybne warzywne - w zestawie z tortillą i pikantnymi salsami pyszne desery i koktajle. Mieszanka smaków teksańskich i meksykańskich w apetycznej kuchni pogranicza. Seria książek kulinarnych W kuchni to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych jak kuchnia włoska indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów jak jajka wołowina drób ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw a więc na dania z piekarnika ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.

Książka "Sekrety kuchni Tex-Mex. W kuchni" - Annalisa Strada - oprawa miękka - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2012 r.