pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ryby

Dane szczegółowe:
Wydawca: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Rok wyd.: 2009
Oprawa: twarda
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 160x215 mm
EAN: 9788325800772
ISBN: 978-83-2580-077-2
Data: 2009-03-27
pozycja niedostępna

Opis książki:

Kolejna książka z bestsellerowej serii Podstawy gotowania Przeczytaj jeśli zastanawiasz się jak poznać czy ryba jest świeża jakie gatunki będą dobrze smakować w warzywnej potrawce a które najlepiej pasują do galarety. Wstęp podpowie Ci jak należy się rozprawić z surową rybą wypatroszyć ją pozbawić skóry umyć... Poznasz też patenty na udane smażenie grillowanie i duszenie ryb. A później - pora na 45 sprawdzonych przepisów na ryby na zimno gotowane także na parze pieczone z makaronem i ryżem... Już wkrótce na Twoim stole zagości panierowany pstrąg z winogronami pizza z tuńczykiem i cytryną oraz tatar z łososia

Książka "Ryby" - oprawa twarda - Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media (KDC). Książka posiada 64 stron i została wydana w 2009 r.