pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2012
Oprawa: twarda
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 140x205 mm
EAN: 9788377071083
ISBN: 978-83-7707-108-3
Data: 2012-02-07
pozycja niedostępna

Opis książki:

Znajdziesz tu przepisy na chleby (np. z otrębami, miodowy czy kukurydziany) oraz bułki na drożdżach (np. grahamki, kajzerki czy bagietkę) - zdecydowanie smaczniejsze niż pieczywo ze sklepu.

Ponadto przedstawiamy receptury na kuszące słodkie wypieki - babki i placki drożdżowe, chałki, drożdżówki, pączki oraz jagodzianki.

Oprócz pieczywa polecamy drożdżowe kluski, pierogi i racuchy, które mogą stanowić samodzielne danie obiadowe bądź przystawkę. Przekonaj się, jakie są pyszne!

Książka "Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2012 r.