pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Porady doświadczonego kucharza

Autor książki:

Tadeusz Barowicz

Dane szczegółowe:
Wydawca: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Rok wyd.: 2004
Oprawa: twarda
Ilość stron: 176 s.
Wymiar: 135x200 mm
EAN: 9788374041751
ISBN: 83-7404-175-7
Data: 2009-02-25
pozycja niedostępna

Opis książki:

Przyrządzanie potraw jest sztuką, która kieruje się własnymi regułami, jak savoir vivre. Uzyskanie zadowalającego efektu pod względem smakowym i estetycznym wymaga, aby respektować te zasady. Nie wolno tracić witamin i soli mineralnych przyrządzając dania warzywne, ani nie należy nadużywać tłuszczu podczas smażenia, nie przekarmiać domowników białkiem, ale też nie odlewać tego, co najsmaczniejsze, itd. Wiedza o gotowaniu przychodzi z latami doświadczeń. Chcąc te umiejętności osiągnąć szybciej, bez niepotrzebnych wpadek i porażek, wystarczy zajrzeć na właściwą stronę naszego poradnika. Odnalezienie rozwiązania problemu ułatwi indeks tematyczny

Książka "Porady doświadczonego kucharza" - Tadeusz Barowicz - oprawa twarda - Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media (KDC). Książka posiada 176 stron i została wydana w 2004 r.