pokaz koszyk
tylko: autor tytuł  24h
»
»
»
Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015
książka:

Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015

Dane szczegółowe:
Wydawca: Axel Springer Polska
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 145x210 mm
EAN: 9788378138631
ISBN: 978-83-7813-863-1
Data: 2017-02-07
Cena wydawcy: 2.99 złpozycja niedostępna

Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015 - opis książki:

Coraz chętniej wracamy do tradycyjnych polskich potraw i poszukujemy specjałów kuchni regionalnych. Ich niezwykły smak wynika z wysokiej jakości rodzimych produktów i oryginalnych sposobów przyrządzania.

Polska kuchnia regionalna zadziwia bogactwem i różnorodnością składników czerpanych wprost z natury. Warto wymienić choćby kapustę kiszoną i ogórki kiszone zsiadłe mleko naturalne miody dorodne owoce warzywa ryby owoce leśne czy grzyby.

W książce Polska kuchnia regionalna znajdziesz kilkadziesiąt przepisów na potrawy regionalne z całej Polski zupy dania główne i desery.

Książka „Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015” - oprawa miękka - Wydawnictwo Axel Springer Polska.

Książka posiada 96 stron i została wydana w 2015 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015"
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Kulisy Kulinarnej Akademii - okładka książki
Kulisy Kulinarnej Akademii Marek Brzeziński