pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Podstawy gastronomii

Dane szczegółowe:
Wydawca: Polskie Ekonomiczne, PWE
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 364 s.
Wymiar: 160x230 mm
EAN: 9788320818611
ISBN: 978-83-208-1861-1
Data: 2010-02-25
61.63 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis książki:

Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.

Książka "Podstawy gastronomii" - oprawa miękka - Wydawnictwo Polskie Ekonomiczne, PWE. Książka posiada 364 stron i została wydana w 2010 r. Cena 61.63 zł. Zapraszamy na zakupy!