pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Mięso mielone

Autor książki:

Elisabeth Bangert

Dane szczegółowe:
Wydawca: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Rok wyd.: 2008
Oprawa: twarda
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 145x215 mm
EAN: 9788374049344
ISBN: 978-83-7404-934-4
Data: 2008-12-01
pozycja niedostępna

Opis książki:

"Na co zwracać uwagę przy zakupie mielonego mięsa? Jakie dania można z niego przygotować oprócz kotleta? Jakie znamy rodzaje mięsa mielonego? Czym się różnią? Bogactwo różnorodnych przepisów! Będziesz mile zaskoczony, gdy zobaczysz, jak wiele potraw można wyczarować z mięsa mielonego. Okazuje się, że tradycyjne pulpety w sosie koperkowym – choć oczywiście pyszne – to jeszcze nie wszystko! Znajdziesz tu zarówno proste, jak i bardziej wystawne dania ze wszystkich kuchni świata! Warto sprawdzić, jakie pomysły na przyrządzenie popularnego u nas mięsa mają Włosi, a co proponuje kuchnia azjatycka."

Książka "Mięso mielone" - Elisabeth Bangert - oprawa twarda - Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media (KDC). Książka posiada 144 stron i została wydana w 2008 r.