pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Mięsa. Seria: Klasa mistrzów

Autor książki:

Anneka Manning

Dane szczegółowe:
Wydawca: Świat Książki
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 190 s.
Wymiar: 190x240 mm
EAN: 9788380312371
ISBN: 978-83-8031-237-1
Data: 2015-10-08
Cena wydawcy: 24.18 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.

Książka "Mięsa. Seria: Klasa mistrzów" - Anneka Manning - oprawa miękka - Wydawnictwo Świat Książki. Książka posiada 190 stron i została wydana w 2015 r.