pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby

Autor książki:

Wioleta Wójcik

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwo RM
Rok wyd.: 2023
Oprawa: miękka
Ilość stron: 192 s.
Wymiar: 162x235 mm
EAN: 9788381510578
ISBN: 978-83-8151-057-8
Data: 2023-10-20
Cena wydawcy: 49.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Karkówka w śliwkach, węgierski gulasz wołowy, skrzydełka z kurczaka z duszonymi warzywami, kaczka nadziewana jabłkami. A może coś z ryb - pstrąg z piekarnika, zupa rybna, siekane kotlety rybne Wyśmienite mogą być także dania z grzybami w roli głównej: grzyby leśne w śmietanie, krupnik z kurkami Co tym razem ugotujesz z Wiolą Kolejna książka Kulinarnej Wioli to ponad 120 przepisów na dania mięsne, rybne i z grzybami. Idealne na każdą porę roku i każdą okazję. Wioleta Wójcik, Kulinarna Wiola - gotuje od dzieciństwa, uczyła się od najbliższych jej kobiet: mamy, babć, ciotek, a od kilku lat prezentuje na Facebooku swoje przepisy na smaczne, proste i niedrogie dania tradycyjnej kuchni polskiej.

Książka "Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby" - Wioleta Wójcik - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2023 r.