pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kulinarna Toskania

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olesiejuk
Rok wyd.: 2009
Oprawa: twarda
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 215x280 mm
EAN: 9788376261591
ISBN: 978-83-7626-159-1
Data: 2009-09-30
Cena wydawcy: 19.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Kuchnia toskańska jest semplice, a prostota ta stanowi jej największą zaletę. Włoskie produkty są bardzo świeże i doskonałej jakości. A gdy dodać do tego namiętne zamiłowanie Włochów do gotowania, nie może dziwić, że toskańskie potrawy są po prostu pyszne. Te proste potrawy można z łatwością przyrządzić w dowolnym zakątku świata. Każdy zdoła przygotować własne pesto lub tagliatelle z owocami morza - i nie zajmie to wcale dużo czasu. Wielbiciele słodyczy znajdą tu przepisy na wspaniałe desery, takie jak florentynki czy figi w sosie pomarańczowym. Buon apetito!

Książka "Kulinarna Toskania" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2009 r.