pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olesiejuk
Rok wyd.: 2012
Oprawa: twarda
Ilość stron: 384 s.
Wymiar: 220x275 mm
EAN: 9788327400567
ISBN: 978-83-274-0056-7
Data: 2012-11-30
Cena wydawcy: 39.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Bogaty wybór przepisów zdrowe świeże składniki aromatyczne zioła i przyprawy - oto tajemnica popularności kuchni włoskiej. Ta znakomita książka kucharska w przejrzystej formie prezentuje bogactwo i różnorodność oryginalnych włoskich recept i sprawia że sama ich lektura tak dalece pobudza apetyt że ogarnia nas nieprzeparta ochota spróbowania tych pachnących zup kolorowych i chrupiących salat oraz bajecznych deserów. Książka zawiera nieprzebrane mnóstwo przepisów na różne okazje z uwzględnieniem odmiennych kulinarnych upodobań. A przepisy są tak łatwe w przygotowaniu że w okamgnieniu można wyczarować smak Południa i urok włoskich potraw. Przepisy są przejrzyście zestawione w grupach tematycznych i przedstawione krok po kroku na kolorowych ilustracjach jasne dla początkujących i zaawansowanych. Oznaczono stopień trudności czas przygotowywania i gotowania każdej potrawy. Uzupełnieniem są rady kucharza i warianty dań.

Książka "Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 384 stron i została wydana w 2012 r.