pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia włoska bez granic

Autor książki:

Giancarlo Russo

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Rok wyd.: 2006
Oprawa: twarda
Ilość stron: 88 s.
Wymiar: 168x240 mm
EAN: 9788374693233
ISBN: 83-7469-323-1
Data: 2006-05-10
Cena wydawcy: 19.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Potrawy kuchni włoskiej zdobywają w Polsce coraz większe grono entuzjastów. Dlatego przygotowaliśmy dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej najbardziej oryginalne receptury rodem prosto ze słonecznej Italii. Ich autor - rodowity Włoch Giancarlo Russo, znany już Polakom z licznych programów telewizyjnych i różnorodnych imprez kulinarnych - tym razem zdradza tajniki swych sukcesów. Wszyscy chętni mogą się nauczyć, w jaki sposób profesjonalnie sporządzić carpaccio z prawdziwków, ragoět bolońskie czy słynne tiramisu.

Książka "Kuchnia włoska bez granic" - Giancarlo Russo - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 88 stron i została wydana w 2006 r.