pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia szefów

Dane szczegółowe:
Wydawca: Rosikon Press
Rok wyd.: 2008
Oprawa: twarda
Ilość stron: 360 s.
Wymiar: 215x280 mm
EAN: 9788388848612
ISBN: 978-83-8884-861-2
Data: 2008-10-28
Cena wydawcy: 119.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Kuchnia Szefów jest unikalnym zbiorem przepisów najlepszych dań przyrządzonych przez szefów kuchni hoteli Sheraton, Westin i Le Meridien Bristol w Polsce. Album dedykujemy smakoszom wykwintnej kuchni. Oprócz 155 przepisów (każdy ilustrowany zdjęciem) są dołączone opisy niektórych niecodziennych składników oraz, przy trudniejszych daniach, pokazany jest sposób ich przygotowania.
Do każdego dania jest dobrany gatunek wina.

Książka "Kuchnia szefów" - oprawa twarda - Wydawnictwo Rosikon Press. Książka posiada 360 stron i została wydana w 2008 r.