pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia hiszpańska i portugalska

Autor książki:

Elisabeth Luard

Dane szczegółowe:
Wydawca: Elipsa
Rok wyd.: 2008
Oprawa: twarda
Ilość stron: 224 s.
Wymiar: 230x260 mm
EAN: 9788324595464
ISBN: 978-83-245-9546-4
Data: 2009-03-27
Cena wydawcy: 49.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

To radosne celebrowanie wspaniałych, znajomych, ale i nęcąco egzotycznych smaków. Bogactwo aromatów i wprowadzane przez współczesnych kucharzy innowacje doprowadziły do niesamowitego rozkwitu sztuki kulinarnej, która, choć nastawiona na eksperymenty, nigdy nie zapomina o swoich korzeniach. Zarówno szanująca tradycję gospodyni domowa, jak i szef nowoczesnej restauracji dbają, by potrawy miały właściwy smak. O ich wartości decyduje prostota, a poszczególne składniki są doskonale wyczuwalne.

Książka "Kuchnia hiszpańska i portugalska" - Elisabeth Luard - oprawa twarda - Wydawnictwo Elipsa. Książka posiada 224 stron i została wydana w 2008 r.