pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Jagnięcina i baranina

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2009
Oprawa: twarda
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 200x270 mm
EAN: 9788375443479
ISBN: 978-83-7544-347-9
Data: 2012-03-01
Cena wydawcy: 29.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Najsmaczniejsze potrawy z ekologicznego bukietu mięs, warzyw i ziół. Dania z baraniny zaliczane są do dań narodowych w wielu krajach na całym świecie. W książce, oprócz przepisów na dania z baraniny czy jagnięciny, najdują się pożyteczne rady: jak wybierać i przechowywać mięso baranie, w jaki sposób można je przyrządzać, jak rozbiera się baraninę.

Zawarto tu ponad 60 przepisów, wśród których znajdują się przepisy na dania główne, przekąski i sałatki, zupy, szaszłyki, potrawy mączne z baraniny, a także sosy i marynaty do szaszłyków.

Książka "Jagnięcina i baranina" - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2009 r.