pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Hiszpania. Przewodnik kulinarny

Autor książki:

Adam Skorupski

Dane szczegółowe:
Wydawca: Pascal
Rok wyd.: 2007
Oprawa: twarda
Ilość stron: 160 s.
Wymiar: 250x250 mm
EAN: 9788373049512
ISBN: 978-83-7304-951-2
Data: 2009-05-26
Cena wydawcy: 25.63 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Hiszpania to feeria smaków i zapachów, różnorodność serów, wędlin i pieczywa produkowanych w tradycyjny sposób. W kraju słynnego gazpacho i sangrii z czułością uprawia się wino, a ryby i owoce morza uznaje się za nieodzowny element kuchni. Przewodnik kulinarny to nie tylko zbiór najlepszych przepisów na hiszpańskie dania, ale również podróż po konkretnych regionach. W książce szczegółowo opisano mnóstwo prostych, tradycyjnych potraw, ale też wiele nowatorskich dań, a wszystkie zilustrowano wspaniałymi zdjęciami.

Książka "Hiszpania. Przewodnik kulinarny" - Adam Skorupski - oprawa twarda - Wydawnictwo Pascal. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2007 r.