pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Grzyby. Poradnik zbieracza i smakosza

Grzyby - jadalne, trujące - zbieranie grzybów
Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2011
Oprawa: miękka
Ilość stron: 124 s.
Wymiar: 130x190 mm
EAN: 9788375442908
ISBN: 978-83-7544-290-8
Data: 2011-04-11
Cena wydawcy: 16.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Niniejszy poradnik dla początkujących i zaawansowanych grzybiarzy odpowiada na najważniejsze pytania - kiedy i w jakich miejscach należy szukać grzybów - jak rozpoznawać grzyby i ich trujące sobowtóry - jak zbierać grzyby Dzięki tej książce również początkujący zbieracze krok po kroku nauczą się rozpoznawać poszczególne gatunki oraz środowiska w których grzyby rosną najchętniej a także sposoby ich zbierania i przechowywania na czas transportu.

Książka "Grzyby. Poradnik zbieracza i smakosza" - Christine Schneider, Maurice Gliem - oprawa miękka - Wydawnictwo REA. Książka posiada 124 stron i została wydana w 2011 r.