pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Gotowanie na parze i w kombiwarze

Autor książki:

Marta Szydłowska

Dane szczegółowe:
Wydawca: SBM
Rok wyd.: 2012
Oprawa: twarda
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788378451440
ISBN: 978-83-7845-144-0
Data: 2012-08-21
Cena wydawcy: 24.95 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Gotowanie na parze jest najzdrowszą formą przyrządzania posiłków. To idealna metoda przede wszystkim dla osób cierpiących na zaburzenia przemiany materii, mających problemy z nadwagą, alergików, ale również dla osób całkowicie zdrowych, które chcą uniknąć chorób. Przyrządzone na parze lub w kombiwarze potrawy apetycznie wyglądają, zachowują walory smakowe i co najważniejsze nie tracą cennych witamin. Zebrane w książce przepisy dostarczą pomysłów na smaczne i zdrowe potrawy z mięsa, ryb, warzyw, a nawet ryżu.

Książka "Gotowanie na parze i w kombiwarze" - Marta Szydłowska - oprawa twarda - Wydawnictwo SBM. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2012 r.