pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Filmowe Menu. Przewodnik kulinarny dla miłośników kina

Autor książki:

Andrew Rea

Dane szczegółowe:
Wydawca: LAURUM
Rok wyd.: 2018
Oprawa: twarda
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 200x205 mm
EAN: 9788380875425
ISBN: 978-83-8087-542-5
Data: 2018-10-11
Cena wydawcy: 54.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

OGLĄDAJ. DELEKTUJ SIĘ.

Pamiętacie orgazmiczną kanapkę z filmu Kiedy Hary poznał Sally? A gigantyczne timpano z Wielkiego otwarcia, słodkości z Czekolady czy boeuf bourguignon z Julie i Julia?
Wiele z naszych ulubionych filmów pozostawia wspomnienie kultowych scen kulinarnych. Prezentowana kolekcja ponad czterdziestu przepisów to subiektywny wybór najwspanialszych ról filmowych, jakie zagrało jedzenie.

***
Andrew Rea, twórca niezwykle popularnego kanału na You Tube Binging wih Babish, podjął się trudnego zadania wyselekcjonowania i opracowania filmowych receptur, dzięki czemu powstał ten filmowo-kulinarny przewodnik.

Niech was zainspiruje do przygotowania niezwykłych dań, nie tylko pysznych, ale czasami porywających niż filmowa fikcja.

Książka "Filmowe Menu. Przewodnik kulinarny dla miłośników kina" - Andrew Rea - oprawa twarda - Wydawnictwo LAURUM. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2018 r.