pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Encyklopedia domowych wyrobów. Chleb. Wędliny. Dżemy. Soki. Nalewki. Samogon. Wina. Przetwory z warzyw. Sery. Jogurty. Masło

Dane szczegółowe:
Wydawca: SBM
Rok wyd.: 2014
Oprawa: twarda
Ilość stron: 448 s.
Wymiar: 206x283 mm
EAN: 9788378457459
ISBN: 978-83-7845-745-9
Data: 2014-08-28
Cena wydawcy: 79.95 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Tęsknota za niezapomnianymi zapachami i smakami dzieciństwa oraz, niestety, w coraz większym stopniu zmodyfikowana żywność, skłaniają do samodzielnego wytwarzania jedzenia. Bo cóż może być smaczniejszego i bardziej wartościowego jak własnoręcznie wypieczony chleb, zamarynowane warzywa oraz tłoczone soki Encyklopedia domowych wyrobów to kompendium wiedzy na temat wytwarzania zdrowej żywności i napojów. Zgromadzono w niej szczegółowe informacje na temat samodzielnego wypiekania pieczywa, wytwarzania kiełbas, szynek, nabiału oraz dżemów i przetworów z warzyw. Czytelnik znajdzie w niej też przepisy na domowe nalewki, likiery, wina i samogon.

Książka "Encyklopedia domowych wyrobów. Chleb. Wędliny. Dżemy. Soki. Nalewki. Samogon. Wina. Przetwory z warzyw. Sery. Jogurty. Masło" - oprawa twarda - Wydawnictwo SBM. Książka posiada 448 stron i została wydana w 2014 r.