
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Armoryka |
Format: | epub |
Ilość stron: | 118 s. |
Zabezpieczenie: | plik z zabezpieczeniem watermark |
EAN: | 9788379504930 |
Data: | 2025-06-27 |
10.00
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis e-booka:
Poradnik kulinarny „Drób – sposoby przyrządzania” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 60 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z drobiu – kur, kaczek, gęsi, indyków i perliczek.
E-book „Drób – sposoby przyrządzania” - Wydawca: Armoryka. Cena 10.00 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.