pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
E-book:

Drób – sposoby przyrządzania

Dane szczegółowe:
Wydawca: Armoryka
Format: epub
Ilość stron: 118 s.
Zabezpieczenie: plik z zabezpieczeniem watermark
EAN: 9788379504930
Data: 2025-06-27
10.00 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis e-booka:

Poradnik kulinarny „Drób – sposoby przyrządzania” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 60 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z drobiu – kur, kaczek, gęsi, indyków i perliczek.

E-book „Drób – sposoby przyrządzania” - Wydawca: Armoryka. Cena 10.00 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.