
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Armoryka |
Format: | epub, mobi |
Ilość stron: | 88 s. |
Zabezpieczenie: | plik z zabezpieczeniem watermark |
EAN: | 9788379505050 |
Data: | 2025-06-26 |
10.00
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis e-booka:
Poradnik kulinarny „Zwierzyna. Sposoby przyrządzania” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 66 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z mięsa. Są to przepisy na potrawy z takich zwierząt jak: łoś, niedźwiedź, dzik, zając, sarna, jeleń, głuszec, bażant, cietrzew, dzika kaczka, kuropatwa, jarząbek, pardwa, kurka wodna, słomka, bekas, kwiczoł, jemiołuszka, wróbel i przepiórka.
E-book „Zwierzyna. Sposoby przyrządzania” - Wydawca: Armoryka. Cena 10.00 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.