
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Armoryka |
Format: | epub, mobi |
Ilość stron: | 334 s. |
Zabezpieczenie: | plik z zabezpieczeniem watermark |
EAN: | 9788379509355 |
Data: | 2025-06-13 |
Cena wydawcy: 12.50 złpozycja niedostępna
×
Opis e-booka:
Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków
Opis: Oryginalna książka kucharska z roku 1880! Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij, najrozmaitszych konserw owocowych w spirytusie i occie, owoców suszonych w cukrze itp. Bardzo wartościowa i przydatna dla wszystkich, którzy lubią spełniać się w kuchni!
E-book „Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków” - Wydawca: Armoryka.