pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
E-book:

Zwierzyna. Sposoby przyrządzania

Dane szczegółowe:
Wydawca: Armoryka
Format: epub, mobi
Ilość stron: 88 s.
Zabezpieczenie: plik z zabezpieczeniem watermark
EAN: 9788379505050
Data: 2025-06-26
10.00 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis e-booka:

Poradnik kulinarny „Zwierzyna. Sposoby przyrządzania” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 66 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z mięsa. Są to przepisy na potrawy z takich zwierząt jak: łoś, niedźwiedź, dzik, zając, sarna, jeleń, głuszec, bażant, cietrzew, dzika kaczka, kuropatwa, jarząbek, pardwa, kurka wodna, słomka, bekas, kwiczoł, jemiołuszka, wróbel i przepiórka.

E-book „Zwierzyna. Sposoby przyrządzania” - Wydawca: Armoryka. Cena 10.00 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.