pokaz koszyk
tylko: autor tytuł  24h
»
»
»
Dekorowanie potraw warzywami, kwiatami i owocami
książka:

Dekorowanie potraw warzywami, kwiatami i owocami

Dane szczegółowe:
Wydawca: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Rok wyd.: 2009
Oprawa: twarda
Ilość stron: 128 s.
EAN: 9788325800871
ISBN: 978-83-2580-087-1
Data: 2009-06-03
pozycja niedostępna

Dekorowanie potraw warzywami, kwiatami i owocami - Tietz Oda ; Florian Helga - opis książki:

Je się także oczami! Chcesz opanować sztukę oryginalnego dekorowania potraw, które będą zachwycać już samym swym wyglądem? Dekoracje z warzyw, kwiatów i owoców nie są zbyt trudne do wykonania, a oczarują niejednego smakosza i zachęcą każdego niejadka! Naukę rozpoczniesz od poznania narzędzi kuchennych potrzebnych przy pracy. Następnie zaznajomisz się z tajnikami dekorowania marchwią i rzodkiewką, ziemniakami, kalarepką i selerem, pomidorami, papryką i awokado, cukinią, ogórkiem i dynią, grzybami i warzywami cebulowymi, ziołami, kwiatami oraz owocami. Odkryjesz też, jak garnirować masłem, jajami i ciastem. Poznasz wiele sprawdzonych przepisów! Efekt Twojej pracy będzie urzekający - któż jest w stanie oprzeć się myszce z rzodkiewek, muchomorkom z jajek i pomidora oraz roladzie maślanej z ogórecznikiem?

Książka „Dekorowanie potraw warzywami, kwiatami i owocami” - oprawa twarda - Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media (KDC).

Książka posiada 128 stron i została wydana w 2009 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Dekorowanie potraw warzywami, kwiatami i owocami"