pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Cztery pory roku

Autor książki:

Robert Sowa

Dane szczegółowe:
Wydawca: EDIPRESSE POLSKA
Rok wyd.: 2014
Oprawa: twarda
Ilość stron: 220 s.
Wymiar: 205x270 mm
EAN: 9788379892662
ISBN: 978-83-7989-266-2
Data: 2014-12-01
Cena wydawcy: 44.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharz Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, laureat Oskara Kulinarnego postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami! Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuje się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i cieszyły oczy. Wspaniałe zdjęcia, mistrzostwo stylizacji kulinarnej

Książka "Cztery pory roku" - Robert Sowa - oprawa twarda - Wydawnictwo EDIPRESSE POLSKA. Książka posiada 220 stron i została wydana w 2014 r.