Tytuł książki:
Culinaria. Kuchnie Europy
Autor książki:
Andre Domine, Joachim Romer, Michael Ditter
(red.)
| Dane szczegółowe: | |
| Wydawca: | Konemann |
| Rok wyd.: | 2004 |
| Oprawa: | twarda |
| Ilość stron: | 640 s. |
| Wymiar: | 280x320 mm |
| EAN: | 9788374231640 |
| ISBN: | 83-7423-164-5 |
| Data: | 2009-03-31 |
Cena wydawcy: 125.69 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka Culinaria. Kuchnie Europy: umożliwia czytelnikowi odbycie odkrywczej podróży po całej Europie, pozwalającej nacieszyć się oczom barwnością wrażeń, a podniebieniu różnorodnością smaków. Trasa wiedzie od Irlandii na zachodzie po Rosję na wschodzie, od Finlandii na północy po Turcję na południu.
Książka "Culinaria. Kuchnie Europy" - Andre Domine, Joachim Romer, Michael Ditter (red.) - oprawa twarda - Wydawnictwo Konemann. Książka posiada 640 stron i została wydana w 2004 r.